Startpagina Aluminium

Aluminium

SCHÜCO AWS 75

De hoog thermisch geïsoleerde profielreeks AWS/ADS .75 biedt uitstekende isolatiewaarden en is daarom de ideale oplossing voor gebouwen waar maximale eisen worden gesteld aan energiebeheer en architectuur. Het Schüco AWS 75 raamsysteem vormt de basis voor een breed scala aan toepassingen in de gebouwschil.

schuco-aws-75-min

ALUPROF MB-86B

Het MB-86B systeem is hoofdzakelijk ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Belgische markt en bezit een ATG certificaat. Dit is gebaseerd op het bewezen, uitgebreide en gewaardeerde raam- en deursysteem MB-86SI. De geprofileerde thermische afstandhouders en isolatie elementen in de aluminiumprofielen, zorgen voor geschikte isolatieconstructies

aluprof-mb-86-min

ALUPROF MB-70B

Het MB-70B systeem is hoofdzakelijk ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Belgische markt. Dit is gebaseerd op het bewezen, uitgebreide en gewaardeerde raam- en deursysteem MB-70HI. De geprofileerde thermische afstandhouders en isolatie elementen in de aluminiumprofielen, zorgen voor geschikte isolatieconstructies. Het MB-70B systeem bezit een ATG certificaat uitgegeven door de Belgische onderzoeksinstituut UBAtc.”

MB-70B-min

SCHÜCO ASE 80.HI

De ASE 80.HI combineert de materiaalvoordelen van aluminium met een hoge warmte-isolatie op passiefhuisniveau, barrierevrije toegang, een hoog comfortniveau en een filigraan uiterlijk – Het hoog thermisch geïsoleerde Schüco schuif- en hefschuifsysteem ASE 80.HI biedt elegante designoplossingen voor duurzame en gebruikersgerichte architectuur op passiefhuisniveau.

schuco-ase-80-hi-min

ALUPROF MB-77HS

Een schuifpui is ideaal als verbinding tussen kamer of serre en de buitenwereld en biedt op comfortabele wijze toegang tot balkon, terras of tuin. Hij zorgt voor bijzonder goed contact met de omgeving en neemt geen ruimte in de kamer in als hij openstaat, zodat het gebruikscomfort nog verder toeneemt.

MB-77_HSB-min

SCHÜCO AD UP 90

Het Schüco AD UP 90-deursysteem is een hoogwaardig, duurzaam deursysteem dat de hoogste energie-eisen combineert met grensverleggend constructiedetails. De 5-kamerprofielconstructie met het dubbele isolatieniveau combineert de hoogste eisen op het gebied van warmte-isolatie met een uitstekende stabiliteit.

schuco-ad-up-90-min