Startpagina PVC Ramen en deuren

PVC Ramen en deuren

SCHÜCO LIVING

De Schüco Living ramen betekenen de mogelijkheid om nieuwe vormen, kleuren en oppervlaktestructuur te kiezen. Het innovatieve systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort, veiligheid en energiebesparing. PVC ramen en deuren Schüco Living staan voor de beproefde kwaliteit en duurzaamheid van Schüco producten.

schuco-living-1

SCHÜCO CORONA CT 70

Het raamsysteem Corona CT 70 maakt indruk met zijn stijlvolle uiterlijk in twee vleugelvarianten: Classic en Rondo. De 5-kamerconstructie, sterke staalprofielen en een verhoogde framediepte van 70 mm zijn de technische oplossingen die zorgen voor een duidelijk merkbare vermindering van het energieverbruik en een hoge inbraak- en geluidsbescherming.

De kwaliteitsramen met lage Uf-waarden vanaf 1,3 W/m2K zijn perfect voor zowel renovatie als nieuwbouw.

schuco-corona-ct-70-1

SCHÜCO HEF-SCHUIFDEUR

Dankzij de grote hef-schuifdeuren wordt het woonperspectief aanzienlijk groter. Een ideale oplossing voor veranda’s of het verbinden van woonruimtes met balkons of terrassen. Een thermisch geïsoleerde drempel beschermt tegen warmteverlies.

Zelfs de standaardmontage zorgt voor huisbeveiliging en de inbraakwerendheid kan worden verhoogd tot veiligheidsklasse 2 (RC2) volgens DIN V ENV 1627-1630.

schuco-hebeschiebetur-1

KIEP-SCHUIFDEUREN PSK

Het parallel schuifkiep beslag, volledig klembaar, is een hightech oplossing voor raamsystemen en opent een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, wat meer lichtinval en eenvoudige bediening garandeert.

Het parallel schuifkiep beslag zorgt niet alleen voor meer veiligheid, maar ook voor meer comfort.

schiebeturen-psk-1

SCHÜCO VOORDEUREN

De voordeur is meer dan een visitekaartje van de huiseigenaar. Een voordeur zet accent en benadrukt de ingang met een uniek ontwerp dat niet alleen vorm heb maar ook energie-efficiëntie brengt.

schuco-eingangsturen